Over Ons


Bevra, dat is een écht familiebedrijf. Vader Marc Berckmans en zijn twee zonen Kris en David zetten samen hun schouders onder de dagdagelijkse werking.
We verpakken en verdelen groenten en fruit. Een netwerk van vakkundige telers uit heel de wereld voorziet ons van de meest verse producten. Onder onze klanten tellen we voornamelijk retailhandelaars en horeca-gerichte verdelers.
Groenten zijn ongetwijfeld onze passie. Er wordt weleens gefluisterd dat onze familie geen rood of blauw, maar groen bloed heeft. Zo keken Kris en David als jonge kinderen hoe hun moeder en vader in de tuin ploeterde. En Marc kreeg de microbe dan weer over van zijn schoonouders, ook fervente tuinders.
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. In 1991 begon Marc als groenteverdeler vanuit zijn garage een eenmanszaak, maar Bevra groeide amper drie jaar later al uit tot een naamloze vennootschap. De klanten stroomden binnen. En dat blijven ze doen.
Onlangs bouwden we zelfs een compleet nieuwe, tweede loods. Hier bewaren we onze producten steeds op de geschikte temperatuur, met een FFS-label als garantie. We hechten enorm veel belang aan de kwaliteit van onze producten. En daar stopt het niet.
Snelheid, correctheid en de beste prijzen: daar staat Bevra om bekend. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we bovendien flexibel zijn. We werken dan ook steeds op maat van de noden en wensen van de klant. En waar er een probleem is, zien wij een kans.

Referenties

Contacteer Ons

‘Moeite doen voor onze klanten’ is ons bedrijfsmotto. Een belangrijk onderdeel hiervan is bereikbaar en aanspreekbaar zijn voor ons cliënteel.